2010. augusztus 27.

Nyár vége, tervek

Visszatértem, bár még az időátállást megszenvedem. Tegnap hajnalban is felébredtem fél 3-kor, és 4-ig nem is tudtam visszaaludni. Viszont így volt időm tervezgetni, a blogomat illetően is felmerült néhány újítás a hajnali gondolatok közepette.

Például beruháztam kint egy alapkötetre, amelyből majd sok hasznos információt szerezhetek meg és oszthatok meg itt. Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog nekem és Nektek is az egészséges táplálkozás útvesztőjében eligazodni. Egy külföldi lány, két heti ismeretség után azt mondta, mikor meglátta ezt a könyvet, hogy "Igen, ez illik hozzád". Úgyhogy nincs más hátra, mint előre, és szivacsként szívni magamba a sok információt.





További terveim között szerepel egy wok beszerzése. Ha valaki nem ismerné ezt a kifejezést, a wok megnevezés egy kínai edényt jelöl, amely leginkább egy félbevágott gömbre hasonlít. Rengeteg fajta étel készíthető benne, és ha valamit gyorsan, és egészségesen akarunk elkészíteni, akkor egy wokra mindenféleképpen szükségünk lesz. Titka annyi, hogy magas hőmérsékleten készül el az étel (ebben rejlik a gyorsasága), és szinte zsíradék nélkül (ebben pedig az egészséges volta rejlik). Úgyhogy a következő küldetés a wokban készíthető ételek receptjeinek felkutatása, és maga az edény beszerzése lesz.

Wok
Valamint meg fogom alkotni a blogom angol változatát (pontosabban már majdnem készen van), mert  több külföldi ismerősöm is érdeklődik az Egészségpiknik iránt, csak egy dolgot kifogásoltak: hogy nem értenek belőle semmit :-) 

Mindenkinek szép napot kívánok!

Blogger Templates





0 comments:

Megjegyzés küldése